...

Τα πιο φρέσκα σοκολατένια αυγά και πασχαλινά κουνελάκια για τους αγαπημένους σας

Στην Ελλάδα, μία από τις αγαπημένες πασχαλινές παραδόσεις είναι τα σοκολατένια αυγά που συνοδεύουν τη λαμπάδα στο δώρο Πάσχα μικρών και μεγάλων. Επιλέξαμε να συνοδεύσουμε τα πιο φρέσκα σοκολατένια αυγά με πασχαλινά κουνελάκια σοκολάτας άριστης ποιότητας, ολοκληρώνοντας την εικόνα πασχαλινών λιχουδιών που μικροί και μεγάλοι έχουμε σχηματίσει στο μυαλό μας.

Στο ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ειδικευόμαστε στην παραγωγή ειδών σοκολάτας και την περίοδο του Πάσχα θα διαθέτουμε την Easter Edition με σοκολατένια αυγά και κουνελάκια εξαιρετικής ποιότητας που θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις της σοκολάτας. Τα πασχαλινά αυγά και κουνελάκια μας είναι γεμιστά με τις αγαπημένες σας γεύσεις πραλίνας φουντούκι, μπισκότου, φράουλας και αλατισμένης καραμέλας και φέρουν τις πιο τραγανές σοκολατένιες διπλές επικαλύψεις. Κατά την περίοδο του Πάσχα θα τα βρείτε από το ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΟΙΕΙΟΝ μας στην Ξάνθη, στις βιτρίνες του ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΩΛΕΙΟΝ έτοιμα προς κατανάλωση.

Βεβαιωθείτε ότι θα προμηθευτείτε τα πιο φρέσκα σοκολατένια αυγά και πασχαλινά κουνελάκια στις γεύσεις και ποσότητες που επιθυμείτε και στην πιο ωραία συσκευασία δώρου για τους αγαπημένους σας. Στο ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΩΛΕΙΟΝ λαμβάνουμε τις παραγγελίες σας στα τηλέφωνα +302541305330 για την Ξάνθη και +302516000120 για την Καβάλα και διασφαλίζουμε ότι κάθε παραγγελία ετοιμάζεται με τη μέγιστη προσοχή στη λεπτομέρεια, με σκοπό να προμηθεύεστε τα προϊόντα μας φρέσκα και στις σωστές συνθήκες, ώστε να φτάνουν στους αγαπημένους σας σε άριστη κατάσταση.

Σοκολατένια αυγά και κουνελάκια σε τέσσερις γεύσεις

Πραλίνα φουντούκι

Crème anglaise πραλίνα και bueno με κροκάν φουντούκι. Διπλή τραγανή επικάλυψη nocciola και σοκολάτας γάλακτος.

Μπισκότο

Namelaka από σοκολάτα γάλακτος με fegientin και πικρό μπισκότο. Διπλή επικάλυψη λευκής και σοκολάτας γάλακτος.

Αλατισμένη καραμέλα​

Βελούδινη αλατισμένη καραμέλα γάλακτος με extra στρώση ρευστής καραμέλας και σοκολάτας. Διπλή επικάλυψη με σοκολάτα γάλακτος και κακάο 66%.

Φράουλα

Κρέμα λευκής σοκολάτας με glacage φράουλας, cranberries και πέρλες σοκολάτας. Διπλή επικάλυψη ruby και λευκής σοκολάτας με ζαχαρωμένη βιολέτα και σμέουρα.

Εξερευνήστε τα προϊόντας υψηλής ποιότητας σοκολάτας σε Easter edition που παρασκευάζονται καθημερινά στο ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΟΙΕΙΟΝ μας στη Ξάνθη, δώστε την παραγγελία σας στα παρακάτω τηλέφωνα επικοινωνίας και το ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΩΛΕΙΟΝ θα την ετοιμάσει εξαιρετικά για εσάς.

Παραγγελίες: ​
Καβάλα: Βενιζέλου 28Α​​
​Τηλ. +302516000120
​Ξάνθη: Cosmos Center, Δαγκλή & Ελπίδος​
​Τηλ. +302541305330​

Share
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.