...

Μία εκλεπτυσμένη εμπειρία σοκολάτας πραλίνας φουντούκι

Φτιαγμένο με τα αγνότερα συστατικά, η σοκολάτα πραλίνας φουντούκι αποτελεί απόδειξη της ακλόνητης δέσμευσής μας για αριστεία στη γεύση και την εμφάνιση.  Αφεθείτε στην πολυτελή και αυθεντική υφή της creme anglaise φουντουκόκρεμας, τέλεια ισορροπημένη με το bueno και τα τραγανά καβουρδισμένα φουντούκια. Κάθε μπουκιά είναι μια αρμονική συμφωνία γεύσεων και υφών.

Στην ατμοσφαιρική πόλη της Καβάλας, τα καλοκαίρια ξεκινά ένα απολαυστικό δροσιστικό ταξίδι μέσα από τα αυθεντικά παγωτά που προσφέρει ένα κομψό κιόσκι στον πεζόδρομο του Δημοτικού Κήπου. Ο λόγος για το ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΩΛΕΙΟΝ, που είναι γνωστό για τη δέσμευσή του να δημιουργεί αυθεντικές γεύσεις σοκολάτας και παγωτού από αγνά υλικά, που αιχμαλωτίζουν τις αισθήσεις…

amaretto_02

Γεύση πολυτέλειας με σοκολάτα Αμαρέτο διπλής επικάλυψης

H σοκολάτα Αμαρέτο είναι ένα απολαυστικό μείγμα από πλούσια μους σοκολάτας αρωματισμένη με λικέρ αμαρέτο και τραγανό κροκάν αμύγδαλο. Ο συνδυασμός της κρεμώδους μους και του τραγανού ξηρού καρπού καθιστούν τη σοκολάτα Αμαρέτο ένα γευστικό και χορταστικό διάλειμμα για κάθε ώρα της ημέρας. Διαθέσιμη σε τρία μεγέθη – μπάρας, διαμαντιού και πλάκας – προσδίδει μία νότα οπτικής και γευστικής πολυτέλειας, ιδανική για περιπτώσεις κεράσματος σε καλεσμένους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Συμφωνία σοκολάτας, αμαρέτο και αμυγδάλων. Η σοκολάτα Αμαρέτο δημιουργείται φτιάχνοντας πρώτα την πλούσια μους σοκολάτας από σκόνη κακάο υψηλής ποιότητας και φρέσκια κρέμα.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.