...

Στη σφαίρα των γευστικών απολαύσεων, υπάρχει ένα σημείο όπου η σοκολάτα και το παγωτό ξεπερνούν τα απλά γλυκίσματα. Ο λόγος για το εργαστήριο παραγωγής ειδών σοκολάτας και παγωτού, ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΟΙΕΙΟΝ, που αποτελεί την καρδιά και την ψυχή που χτυπά πίσω από τα σημεία πώλησης ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΩΛΕΙΟΝ στην Ξάνθη και την Καβάλα.

 

Εργαστήριο με βιτρίνα που προβάλλει τη διαδικασία παραγωγής

Στον πυρήνα της τέχνης της παραγωγής σοκολάτας, το εργαστήριο αποτελεί τον βασικό σύνδεσμο όπου τα φρέσκα premium συστατικά μετατρέπονται σε εκλεκτές σοκολάτες και απολαυστικά παγωτά. Φωλιασμένο στο πολυσύχναστο COSMOS CENTER, η περίοπτη βιτρίνα του δίνει στους περαστικούς μια ματιά στη διαδικασία παραγωγής, αποδεικνύοντας την ακλόνητη αφοσίωση της εταιρείας στην αριστεία στον τομέα της ζαχαροπλαστικής.

Το να παρακολουθεί κάποιος την παραγωγική διαδικασία με απόλυτη διαφάνεια, είναι σαν να εισέρχεται σε ένα καταφύγιο όπου το πάθος και η παράδοση συγκλίνουν για να δημιουργήσουν γαστρονομικά αριστουργήματα.

 

Κεντρικό σημείο πώλησης στην Καβάλα

Στην ατμοσφαιρική πόλη της Καβάλας και συγκεκριμένα στον πεζόδρομο του Δημοτικού Κήπου, συναντάται το κεντρικό σημείο πώλησης, ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΩΛΕΙΟΝ, ένα κομψό κιόσκι που προσφέρει στους περαστικούς σοκολάτες κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών και παγωτών τα καλοκαίρια.

Τα σημεία πώλησης, έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να αποτελέσουν μία πρόταση αντικατάστασης των κοινότυπων περιπτέρων με καλαίσθητες κατασκευές που αναδεικνύουν τον περιβάλλοντα χώρο αντί να τον υποβαθμίζουν.

Σημείο πώλησης και στο εργαστήριο

Η Ξάνθη μπορεί να μη διαθέτει κεντρικό σημείο πώλησης, ωστόσο το εργαστήριο προσφέρει τη δυνατότητα στους φίλους της σοκολάτας και του παγωτού να προμηθευτούν τις δημιουργίες του ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΟΙΕΙΟΝ.

Η βιτρίνα μέσω της οποίας οι περαστικοί μπορούν να παρακολουθούν τη διαδικασία παραγωγής, ανοίγει την όρεξη και το ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΩΛΕΙΟΝ δεν θα μπορούσε να τους αφήσει ανικανοποίητους. 

Παραγγελίες:

Καβάλα: +302516000120

Ξάνθη: +302541305330

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.